Teško ozlijeđen 81-godišnji vozač

ČEPIN / VUKA - Na državnoj cesti broj 7 između Čepina i Vuke 27. listopada oko 11 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške ozljede opasne po život.  

Na državnoj cesti broj 7 između Čepina i Vuke 27. listopada oko 11 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške ozljede opasne po život.

Prometna nesreća dogodila se u trenutku kada je 60-godišnjak s područja Imotskog, vozač autobusa, upravljajući iz smjera Čepina u smjeru Vuke započeo s pretjecanjem osobnog automobila iako  prometna  traka kojom je pretjecao nije bila slobodna. Vozač autobusa je radi izbjegavanja  udara  u  vozilo  iz suprotnog smjera, započeo sa naglim pomicanjem vozila u desno gdje je  zadnjim  desnim  bočnim  dijelom  udario u lijevi bočni dio osobnog  automobila marke Yugo s kojim je upravljao 81-godišnjak iz Vuke. Od udara autobusa vozač Yuga izgubio je nadzor nad upravljačem i sletio na bankinu sa sjeverne strane kolnika i desnim bočnim dijelom udario u zaštitnu ogradu te je u daljnjem nekontroliranom kretanju prešao na lijevu prometnu traku i sudario se s nadolazećim osobnim automobilom s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 31-godišnjakinja s područja Sesveta.

U prometnoj nesreći vozač Yuga zadobio je teške tjelesne ozljede opasne po život, a vozačica VW Caddy lake tjelesne ozljede te im je pomoć pružena u KBC Osijek.  

Protiv 60-godišnjeg vozača autobusa policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu Osijek.



Stranica