Razotkriveni provalnici

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/uhicenik01.jpg

ĐAKOVO/OSIJEK - Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 37-godišnjak i 25-godišnjak iz Đakova počinili nekoliko kaznenih djela teške krađe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 37-godišnjak i 25-godišnjak iz Đakova počinili nekoliko kaznenih djela teške krađe. Đakovčani su tijekom listopada i studenog provalili u kioske u centru grada u Đakovu i ukrali veću količinu raznih cigareta, duhana i mobitel. Krađom je zagrebačkoj tvrtki pričinjena materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna. Temeljem naloga 20. studenog policijski službenici izvršili su pretragu doma kod  37-godišnjaka i 25-godišnjaka te su pronašli i oduzeli nekoliko stotina kutija cigareta i više pakovanja duhana. Protiv Đakovčana policija podnosi kaznenu prijavu.

Također, provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 19-godišnji Osječanin počinio kazneno djelo teške krađe. Osječanin je u večernjim satima 16. studenog provalio u dvorišni stan u Strossmayerovoj ulici u Osijeku i ukrao prijenosno računalo. Krađom je pričinio materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.



Stranica