Razotkriveni počinitelji kaznenih djela

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/lisice01.jpg
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 39-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo krađa. Tijekom veljače 39-godišnjak je iz pekare u Ulici kralja Petra Svačića u Osijeku ukrao nekoliko tisuća kuna.

Završeno je kriminalističko istraživanje nad trojicom godišnjih hrvatskih državljana te se sumnja da su počinili kaznena djela razbojništvo. Mladići su u kolovozu 2018. godine u prodavaonici u Osijeku uporabom sile nad prodavačicom ukrali nekoliko tisuća kuna. Također su u listopadu 2018. godine u prodavaonici u Osijeku uporabom sile nad prodavačicom ukrali nekoliko tisuća kuna i cigarete, pričinivši ukupnu materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

Sumnja se i da je 20-godišnji hrvatski državljanin počinio tri kaznena djela razbojništvo. Mladić je u studenom 2018. godine, uz prijetnju hladnim oružjem prodavačici, u prodavaonici u Divaltovoj ulici u Osijeku pokušao ukrasti novac. Udaljio se nakon što je počela vikati. U studenom 2018. godine je, uz prijetnju vatrenim oružjem prodavačici, u prodavaonici u Podravlju također pokušao ukrasti novac, u čemu nije uspio. U prosincu 2018. godine u prodavaonici na području osječkog naselja Jug II u Osijeku, uz prijetnju vatrenim oružjem prodavačici ukrao je nekoliko tisuća kuna.

Nadležnim državnim odvjetništvima podnosimo posebna izvješća.

Stranica