Razotkriveni počinitelji

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/auto_policija07.jpg

ĐAKOVO/OSIJEK - Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su dvojica 28-godišnjaka te 18-godišnjak s područja Đakovštine počinili nekoliko kaznenih djela teška krađa i prikrivanje.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su dvojica 28-godišnjaka te 18-godišnjak s područja Đakovštine počinili nekoliko kaznenih djela teška krađa i prikrivanje. Mladići su tijekom veljače i ožujka provalili u prodavaonice u Tomašancima i Drenju te u vikendicu na području Levanjske Varoši i obiteljsku kuću u Gašincima iz kojih su ukrali različite artikle, koje su prodavali drugim osobama. Provalama je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna.

Također, provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 23-godišnji Osječanin počinio kazneno djelo teška krađa. Osječanin je provalio u podrumske prostorije stambene zgrade osječkog Sjenjaka i pregledavao stvari ne otuđivši ništa.

Isto tako, provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 36-godišnji Osječanin počinio kazneno djelo teška krađa. Osječanin je provalio u ugostiteljski objekt u Vukovarskoj ulici u Osijeku, gdje je iz aparata za klađenje ukrao novac. Krađom je nastala materijalna šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna.



Stranica