Provedene aktivnosti projekta „Budi navijač, a ne razbijač“ u Feričancima

  • Slika /2021/FERIČANCI-NAVIJAČ A NE RAZBIJAČ/3.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U organizaciji Nogometnog kluba Osijek i Nogometnog kluba „Fešk“ Feričanci, održan je nogometni kamp za djecu uzrasta do 15 godina

FOTO: PU osječko-baranjska 

Dana 26. i 27. lipnja, na igralištu Nogometnog kluba „Fešk“ u Feričancima, u organizaciji Nogometnog kluba Osijek i Nogometnog kluba „Fešk“ Feričanci, održan je nogometni kamp za djecu uzrasta do 15 godina.

Završnog dana u poslijepodnevnim satima, odigrano je više utakmica u različitim kategorijama. S djecom su radili treneri NK Osijeka i NK FEŠK-a. Svi su polaznici na kraju dobili diplomu o sudjelovanju koje im je uručio profesor Marko Knežević, načelnik općine Feričanci. Bio je to treći po redu Nogometni kamp u organizaciji NK Osijek u Feričancima. Osim navedenih klubova, u organizaciji nogometnog kampa uključila se i Općina Feričanci.

U sklopu provedbe preventivnog projekta „Budi navijač, a ne razbijač“, Policijska uprava osječko-baranjska sudjelovala je na nogometnom kampu. Komunicirajući s djecom i roditeljima, policijski službenici pokušali su djelovati na svijest o navijanju bez nasilja, vrijeđanja i uništavanja te iskazivanju podrške bavljenju sportom.

Policijski službenik Odjela prevencije PU osječko – baranjske i kontakt policijajac Policijske postaje Našice tom su prigodom prisutnima dijelili edukativne letke i druge promidžbene materijale.

Kao zanimljivost ističemo i organizirano „gađanje prečke“ na način da su roditelji djece sa udaljenosti od 11 metara pucali loptom prema golu gađajući prečku“. Tko bi ju pogodio, kao nagradu je dobio promidžbenu majicu 

Stranica