Provalio u osobne automobile

Slika PROVALA U AUTO300X200.jpg

OSIJEK - Između 07. i 08. veljače, nepoznati je počinitelj u vremenu od 18 do 08 sati u Osijeku, na parkiralištima provalio u više osobnih automobila.  

Između 07. i 08. veljače, nepoznati je počinitelj u vremenu od 18 do 08 sati u Osijeku, na zatvorenom parkiralištu, razbio staklo na osobnom automobilu đakovačkih registarskih oznaka vlasništvo 54-godišnjaka te otuđio rezervne dijelove za automobil, nakon toga je na istom parkiralištu razbio staklo na osobnom automobilu osječkih registarskih oznaka vlasništvo 43-godišnjaka te otuđio sportsku opremu, a potom na osobnom automobilu osječkih registarskih oznaka vlasništvo 29-godišnjaka otkinuo poklopac rezervoara ne otuđivši ništa. Ukupna materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

Nadalje, nepoznati je počinitelj u istom vremenskom razdoblju s drugog parkirališta u Osijeku na osobnom automobilu osječkih registarskih oznaka vlasništvo 45-godišnjaka otvorio poklopac rezervoara i razbio staklo te otuđio sportsku torbu. Krađom je oštetio vlasnika za iznos od više stotina kuna. Policija traga za nepoznatim počiniteljem.



Stranica