Provalili u obiteljske kuće, župni ured i osobni automobil

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/zzGLOBAL/Pajser_02.JPG
Tijekom poslijepodnevnih sati 24. prosinca nepoznati je počinitelj provalio u osobni automobil parkiran u Bilogorskoj ulici u Čepinu. Počinitelj je ukrao torbicu s dokumentima i mobitelom, pričinivši vlasniku materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna.

Također u večernjim satima 24. prosinca nepoznati je počinitelj provalio i u prostorije župnog ureda na području Čepina i ukrao nakit, novac i razne predmete, pričinivši materijalnu štetu od više stotina kuna.

Nepoznati je počinitelj 25. prosinca provalio u obiteljsku kuću u Ulici Augusta Šenoe u Valpovu. Počinitelj je ukrao više tisuća kuna.

U noći s 25. na 26. prosinca nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću u Ulici Antuna Gustava Matoša u Višnjevcu i ukrao nakit vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna.

U večernjim satima 26. prosinca nepoznati je počinitelj provalio u prostorije obiteljske kuće u Ulici braće Radića u Strizivojni i ukrao nakit. Potom je provalio u obiteljsku kuću u neposrednoj blizini, u Ulici Matije Gupca i, također, ukrao nakit. Vlasnicima je nastala ukupna materijalna šteta od više tisuća kuna.

Tragamo za nepoznatim počiniteljima. 


Stranica