Pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava

Slika /2020/ORUŽJE/letak_front.png

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92  

FOTO: Ilustracija

Jučer, 21. siječnja, oko 12 sati, uz poljski put u blizini mjesta Normanci, 35-godišnji građanin prilikom čišćenja raslinja pronašao je torbu u kojoj se nalazila ručna bomba M-52 i automatska puška „Crvena zastava“ kalibra 7,62 milimetra.

Na mjesto pronalaska izišao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je  na siguran način izuzeo bombu i automatsku pušku.

Podsjećamo građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.

Pozivamo građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.
 

Stranica