Prometne nesreće u protekla 24 sata i događaji u prometu

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/promet.jpg

Pet prometnih nesreća evidentirano je na području PU osječko - baranjske.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena. Preostale četiri nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Tri su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na područjima Baranje i Belišća.

Jučer, 3. lipnja, policijski su službenici na području PU osječko – baranjske zaustavili dvojicu vozača osobnih automobila koji su vozilima upravljali uz nedozvoljenu koncentraciju alkohola u krvi.

Najveću koncentraciju alkohola u krvi vozača evidentirali su u 23,45 sati, kada su u Dunavskoj ulici u Osijeku zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 53-godišnji hrvatski državljanin, uz koncentraciju alkohola u krvi od 1,76 grama po kilogramu. Sukladno odredbama Prekršajnog zakona isključen je iz prometa.

U 12,10 sati policijski službenici u Ulici Ruđera Boškovića u Našicama zautavili su osobni automobil kojim je upravljao 61-godišnji hrvatski državljanin, uz prisutnost alkohola u krvi od 1,10 grama po kilogramu. Vozač je upravljao vozilom za vrijeme izrečene mjere zabrane upravljanja vozilom. Uhićen je i isključen iz prometa.

Stranica