Prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/auto_policija.jpg
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.
Po dvije su se dogodile na područjima Osijeka i Našica, a jedna na području Đakova.
Jučer, 2. siječnja na području ove policijske uprave u prometu su zatečena dva vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.
Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača policijski službenici evidentirali su u 22,30 sati u Dubrovačkoj ulici u Osijeku, kada su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 57-godišnji hrvatski državljanin, koji je upravljao osobnim automobilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,58 promila.
U 19,39 sati na državnoj cesti broj 7, na zapadnoj obilaznici između Darde i Švajcarnice, 41-godišnji hrvatski državljanin upravljao je osobnim automobilom marke „Porsche Cayenne 3.0 D“ i kretao se brzinom od 181 kilometar na sat, van naselja, na dijelu ceste gdje je brzina ograničena na 90 kilometara na, a prekoračenje brzine je utvrđeno laserom.
Vozaču je izrečena novčana kazna u iznosu od tri tisuće kuna i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od jednog mjeseca.


Stranica