Prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/palica_stop_policija.jpg

U protekla 24 sata na području PU osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća, koje su za posljedicu imale materijalnu štetu.
Tri su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na područjima Baranje i Đakova.
Na području ove policijske uprave 20. studenog policijski su službenici u prometu zatekli sedam vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi. Četiri su bila vozača osobnog automobila, dva vozača bicikla i jedan vozač traktora.
Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 20 sati u Breznici Našičkoj, kada su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 42-godišnji hrvatski državljanin uz prisutnost alkohola u krvi od 1,94 promila.
U 13,48 sati na državnoj cesti broj 34, između Kitišanaca i Gata, zaustavljen je osobni automobil kojim je upravljao 43-godišnji hrvatski državljanin. Nadzorom je utvrđena da upravlja navedenim vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Vozač je unazad tri godine 13 puta pravomoćno presuđen za isti prekršaj te je uhićen, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona. 


Pisane vijesti