Prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/kartonski_policajci01.jpg
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih sedam nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Šest se dogodilo na području Osijeka, a po jedna na područjima Đakova, Belišća i Našica.

Jučer, 14. studenog na području ove PU u prometu su zatečena 2 vozača od čega po jedan vozač osobnog automobila i bicikla koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.
 
Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 00,15 sati u Osijeku, u Ulici Bartola Kašića, kada je zaustavljen 24-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka, vozač bicikla, te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,20 g/kg.
 
U 13,20 sati u Dardi, zaustavljen je 33-godišnji hrvatski državljanin iz Stipanovaca, vozač osobnog automobila, koji je upravljao navedenim vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Do sada je, unazad 2 godine, 2 puta pravomoćno presuđen za isti prekršaj, te je uhićen, sukladno članku 134. Prekršajnog zakona


Pisane vijesti