Prometne nesreće u protekla 24 sata

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/kartonski_policajci01.jpg
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih pet nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Šest se dogodilo na području Osijeka, a sedma na području Donjeg Miholjca.

Jučer 30. listopada na području ove PU u prometu su zatečena 2 vozača od čega po jedan vozač osobnog automobila i bicikla koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.
 
Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 19,30 sati u Belišću, kada je zaustavljen 39-godišnji hrvatski državljanin iz Bistrinaca te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,24 g/kg.
 
U 11,25 sati u Višnjevcu, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom, a, 55-godišnji hrvatski državljanin iz Belišća, vozač osobnog automobila, je imao alkohola u krvi od 3,29 g/kg..
 
U 22,00 sati na nerazvrstanoj cesti (Magadenovac - Šljivoševci), dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom, a, 35-godišnji hrvatski državljanin iz Beničanaca, vozač osobnog automobila, je imao alkohola u krvi od 1,64 g/kg.. 
 


Pisane vijesti