Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske i događaji u prometu

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/auto_policija04.jpg

Pet prometnih nesreća evidentirali smo u protekla 24 sata.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe lakše ozlijeđene. Tri nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.

Tri su se dogodile na području Osijeka, a po jedna na područjima Našica i Đakova.

Jučer, 17. listopada, na području PU osječko – baranjske policijski službenici zaustavili su dva vozača osobnih automobila koja su upravljali vozilima uz nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveću prisutnost alkohola u krvi vozača evidentirali su u 00,15 sati, kada su u Markovcu Našičkom zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 49-godišnji hrvatski državljanin iz Našica, uz prisutnost alkohola u krvi od 0,80 grama po kilogramu. Sukladno članku 137. Prekršajnog zakona smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

U 00,25 sati u Budrovcima se dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena. Sudioniku prometne nesreće, 51-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Budrovaca, vozaču osobnog automobila, evidentirali smo prisutnost alkohola u krvi od 1,76 grama po kilogramu.

U 19,30 sati u Beljevini se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Sudioniku prometne nesreće, 38-godišnjem hrvatskom državljaninu iz Beljevine, vozaču osobnog automobila, evidentirali smo prisutnost alkohola u krvi od 2,08 grama po kilogramu.

Stranica