Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske i događaji u prometu

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/auto_policija06.jpg

U protekla 24 sata evidentirano je šest prometnih nesreća.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije su osobe lakše i dvije teže ozlijeđene. Četiri prometne nesreće za posljedicu su imale materijalnu štetu.
Tri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, dvije na području Našica i jedna na području Đakova.
 
Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata policijski službenici zaustavili su tri  vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (1 vozač osobnog automobila i 2 vozača bicikla).

Najveću prisutnost alkohola policijski službenici evidentirali su u 21,35 sati u Osijeku kada su zaustavili 65-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Osijeka koji je upravljao biciklom uz prisutnost alkohola u krvi od 2,07 grama po kilogramu. Vozač je uhićen sukladno članku 134. Prekršajnog zakona.
 
U 07,50 sati u Osijeku, u Ulici Martina Divalta, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i u kojoj je kod 29-godišnje hrvatske državljanke iz Osijeka, koja je upravljala biciklom, utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,63 grama po kilogramu.

Stranica