Prometne nesreće na području PU osječko-baranjske i događaji u prometu

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/policija03.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća u kojima je nastala materijalna šteta.

Četiri su se dogodile na području Osijeka te jedna na području Belog Manastira, Đakova i Našica.

Na području PU osječko – baranjske policijski službenici zaustavili su četiri vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi (tri vozača osobnog automobila i jedan vozač bicikla).

Najveća prisutnost alkohola policijski službenici evidentirali su u 2,25 sati u Ulici kneza Trpimira, u Osijeku, kada su zaustavili osobni automobil kojim je upravljao 21-godišnji hrvatski državljanin iz Belišća, uz prisutnost alkohola u krvi od 1,89 grama po kilogramu.

U 00,50 sati u Torjancima, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozač 22-godišnji hrvatski državljanin iz Torjanaca upravljao je osobnim vozilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,49 grama po kilogramu. Kod drugog vozača 40-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Popovca, utvrđena je prisutnost alkohola u krvi od 0,54 grama po kilogramu.

U 22,28 sati u Kuševcu, policijski službenici zaustavili su 62-godišnjeg hrvatskog državljanina iz Čepina, koji je upravljao osobnim automobilom, uz prisutnost alkohola u krvi od 1,75 grama po kilogramu. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 

Stranica