Prometne nesreće na području PU osječko – baranjske

Slika PU_OB/MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/auto_policija02.jpg

Tijekom vikenda na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je petnaest prometnih nesreća. U tri prometne nesreće, dvije osobe su taže, a jedna osoba lakše ozlijeđena dok je dvanaest prometnih nesreća za posljedicu imalo materijalnu štetu.

Po pet ih se dogodilo na području Grada Osijeka i Belog Manastira, po dvije području Našica i Belišća, a jedna na području Đakova.

Nadalje, uproteklom vikendu na području ove policijske uprave u prometu je zatečeno 26 vozača koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi od čega 12 vozača osobnog automobila, 12 vozača bicikla i 2 vozača teretnog automobila.

Najveća prisutnost alkohola u krvi utvrđena je dana 22. srpnja u 01,05 sati u Višnjevcu kada je zaustavljen 28-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka koji je upravljao biciklom te mu je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 3,14 g/kg.

U navedenom periodu, evidentirana je 1 prometna nesreća sa materijalnom štetom u kojoj je jedan od sudionika imao alkohola u krvi (1,00 g/kg).



Pisane vijesti