Prometne nesreće i ostali događaji u prometu

Slika /2020/Policijski auto, logo, rotirka/20200521_093851.jpg

U protekla 24 sata evidentirano je osam prometnih nesreća

FOTO: Ilustracija 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je osam prometnih nesreća s materijalnom štetom. Na području Osijeka i Đakova dogodile su se po tri prometne nesreće, a na području Belog Manastira i Našica dogodila se po jedna prometna nesreća.    

Jučer, 29. travnja, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 3 vozača osobnog automobila koji su upravljali pod utjecajem alkohola.
 
Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 00,49 sati, u Osijeku, u Ulici Hrvatske Republike, kada je u prometu zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 50-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka.
Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,69 grama po kilogramu te je  smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 
Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 20000 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.
 
 

Stranica