Prometne nesreće i događaji u prometu na području PU osječko-baranjske

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/auto_policija07.jpg

U protekla 24 sata evidentirano je devet prometnih nesreća.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće tri su osobe lakše ozlijeđene. Preostalih sedam prometnih nesreća za posljedicu je imalo materijalnu štetu.

Na području Osijeka dogodilo se šest prometnih nesreća, dvije na području Đakova i jedna na području Belišće.

Jučer, 19. studenog na području PU osječko-baranjske policijski službenici zaustavili su šest vozača, od čega je četvorici vozača osobnog automobila i dvojici vozača bicikala utvrđena koncentraciju alkohola u krvi.

U Vinkovačkoj ulici u Osijeku, u 14,05 sati, policijski službenici zaustavili su bicikl kojim je upravljao 43-godišnji hrvatski državljanin iz Briješća. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je nedozvoljena koncentracija alkohola u krvi od 1,81 grama po kilogramu.

U Savskoj ulici u Osijeku, u 01,26 sati, policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 54-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Obavljenim alkotestiranjem utvrđena mu je koncentracija alkohola u krvi od 1,75 grama po kilogramu. Isti je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.
 

Stranica