Preventivni projekt „Budi navijač, a ne razbijač“ u Našicama

  • Slika /2021/PREVENCIJA/Navijač Našice/Nexe 1.jpg
  • Slika
  • Slika

Cilj ovog preventivnog projekta je sve sudionike ovakvog sportskog događaja senzibilizirati o problemima i posljedicama nereda i nesportskog ponašanja na nogometnim i rukometnim utakmicama kao i posljedicama koje ostavljaju na društvo

FOTO: PU osječko-baranjska

Jučer, 23. kolovoza, u Školsko-sportskoj dvorani u Našicama,  odigrana je četvrtfinalna utakmica SEHA Gazprom lige između Rukometnog kluba „Nexe“ Našice i Rukometnog kluba „Telekom Veszprem“ Veszprem, Mađarska.  
    
U sklopu preventivnog projekta „Budi navijač, a ne razbijač“, policijski službenici Odjela prevencije, Policijske uprave osječko-baranjske u suradnji s Policijskom postajom Našice posjetiteljima i navijačima dijelili su edukativni letak čiji sadržaj ima za cilj povećati sigurnost na sportskim natjecanjima, smanjiti vrijeđanje na rasnoj, nacionalnoj, vjerskoj i drugoj osnovi te sprječavanje svih oblika nereda i nasilja vezanih uz sport, odnosno navijanje bez vrijeđanja, nasilja i uništavanja.  
       
Cilj ovog preventivnog projekta je sve sudionike ovakvog sportskog događaja senzibilizirati o problemima i posljedicama nereda i nesportskog ponašanja na nogometnim i rukometnim utakmicama kao i posljedicama koje ostavljaju na društvo.
 

Stranica