Preventivne akcije "Blagdani bez alkohola" na području Policijske uprave osječko-baranjske

  • Slika /2021/Blagdani  bez alkohola 2021/1.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Kroz ove preventivne akcije još jednom je prikazan sinergijski rad lokalnih samouprava i policije u provođenju preventivnih aktivnosti kojima se želi postići visoka razina sigurnosti u zajednici

FOTO: Ilustracija

Jučer, 26. prosinca, policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske, Ureda načelnika, Odjela prevencije i Policijskih postaja s područja gradova Osijeka, Đakova, Našica, Donjeg Miholjca, Valpova i Belišća u suradnji s navedenim gradovima, proveli su preventivnu akciju u cestovnom prometu.

Provodeći ovu preventivnu akciju, a koja je u skladu sa operativnom akcijom „Mir i dobro“, vozačima vozila u prometu na cesti podijeljeni su prigodni poklon paketi koje su osigurali  gradovi Osijek, Đakovo, Našice, Belišće, Valpovo i Donji Miholjac te Turistička zajednica Grada Donjeg Miholjca  uz dodatak edukativno-informativnih sadržaja koje je osigurala Policijska uprava osječko-baranjska.

U podjeli prigodnih poklon paketa osim policajaca, sudjelovali su predstavnici gradova i to gradonačelnik Grada Donjeg Miholjca, g. Goran Aladić, zamjenik gradonačelnika Grada Valpova, Marko Barišić te predsjednik Gradskog vijeća Grada Belišća, Domagoj Varžić.

Vozači su informirani o preventivnom projektu Policijske uprave osječko-baranjske „Sigurnost u cestovnom prometu“, komponenti „Blagdani bez alkohola“ s naglaskom na moguće posljedice sudjelovanja u prometu pod utjecajem alkohola i nacionalnom preventivnom projektu Ministarstva unutarnjih poslova „Manje oružja, manje tragedija“ s naglaskom na aspekte korištenje pirotehničkih sredstava u vrijeme blagdana.

Kroz ove preventivne akcije još jednom je prikazan sinergijski rad lokalnih samouprava i policije u provođenju preventivnih aktivnosti kojima se želi postići visoka razina sigurnosti u zajednici, a što je ustaljena aktivnost policije i predstavnika lokalne zajednice već duži niz godina na području Policijske uprave osječko-baranjske.
 

Stranica