Preventivna aktivnost lokalnog projekta „Biciklirajmo biciklističkom“

Slika /2020/IMG-20200501-WA0000.jpg

Policijski službenici Odjela prevencije, na osječkoj Promenadi provodili su preventivnu aktivnost lokalnog projekta „Biciklirajmo biciklističkom“

FOTO: PU osječko-baranjska

Danas, 1. svibnja, policijski službenici Odjela prevencije, Policijske uprave osječko-baranjske postupali su sukladno preventivnim aktivnostima lokalnog projekta „Biciklirajmo biciklističkom“ na osječkoj Promenadi.

Kako se na današnji dan obilježava Međunarodni praznik rada, važno je bez obzira na lijepo vrijeme i popuštanje mjera Nacionalnog i Županijskog stožera civilne zaštite vezano za pandemiju virusa COVID-19, pridržavati se svih propisanih mjera stožera.

Kako je najavljeno policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske nadzirati će sva javna mjesta, gdje su policijski službenici Odjela prevencije na osječkoj Promenadi preventivnim postupanjem upozoravali građane na pridržavanje mjera, kao i na pravilno kretanje biciklista sukladno važećim zakonskim propisima, odnosno upozoravali ih da se za vožnju biciklima ne koriste pješačkom stazom već biciklističkom stazom koja se nalazi u neposrednoj blizini.

Građanima su policijski službenici podijelili i letke u kojima ih se upoznaje sa preporučenim mjerama tijekom vožnje biciklima.
 

Stranica