Poziv kandidatima za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Policijsku upravu osječko-baranjsku

Slika /2020/ŠALTERI/IMG_20200317_120412.jpg

PISMENO TESTIRANJE 18. 05. 2021. godine (utorak) u Osijeku, Policijska uprava osječko-baranjska, Trg Lavoslava Ružičke 1  

 
FOTO: Ilustracija 


 

 
REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
POLICIJSKA UPRAVA OSJEČKO-BARANJSKA
 
 
Komisija za provedbu javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Policijsku upravu osječko-baranjsku
 
objavljenog u Narodnim novinama, broj: 36/2021 od 07.04.2021. godine
 
   
 
POZIV NA TESTIRANJE
 
KANDIDATIMA/KINJAMA – SVIMA
   
   
koji/e su podnijeli/e pravovremene i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu osječko-baranjsku, objavljenog u Narodnim novinama, broj: 36/2021 od 07.04.2021. godine
 
 Osijek, svibanj 2021. godine
 

TESTIRANJE SE PROVODI ZA SLIJEDEĆA RADNA MJESTA
 
(redni broj radnog mjesta iz javnog natječaja):
 
 
1. Sektor za imigraciju,državljanstvo i upravne poslove
    Služba za upravne poslove
    Odjel za prijavništvo i osobne isprave
    upravni referent za prijavništvo i osobne isprave - 2 izvršitelja/ice
 
2. Policijska postaja Našice
    upravni savjetnik - 1 izvršitelj/ica
 
3. Policijska postaja Beli Manastir
    upravni referent -  1 izvršitelj/ica
 
 
 
ODRŽAVANJE PISMENOG TESTIRANJA
 
PISMENO TESTIRANJE
18. 05. 2021. godine (utorak) u Osijeku, Policijska uprava osječko-baranjska, Trg Lavoslava Ružičke 1
 
  • dolazak kandidata/kinja u Policijsku upravu osječko-baranjsku, Trg Lavoslava Ružičke 1, 31000 Osijek (KOLNI ULAZ U DVORIŠTE POLICIJSKE UPRAVE) najmanje 30 minuta prije početka pismenog testiranja i provjera osobnih podataka
     
  • u 08:00 sati - pisani test za PRVU GRUPU KANDIDATA/KINJA  od A do MIL po ABECDNOM REDU PO PREZIMENU za radno mjesto UPRAVNI REFERENT ZA PRIJAVNIŠTVO I OSOBNE ISPRAVE
     
  • u 10:00 sati - pisani test za DRUGU GRUPU KANDIDATA/KINJA  od MLIN do ŽUP po ABECDNOM REDU PO PREZIMENU za radna mjesto UPRAVNI REFERENT ZA PRIJAVNIŠTVO I OSOBNE ISPRAVE
    - u 12:00 sati - pisani test za upravni savjetnik u Policijskoj postaji Našice     - u 12:00sati pisani test za  upravni referent u Policijskoj postaji Beli Manastir     
     
Provjera znanja:
 
1. pisani test provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se kandidat prijavio.
 
Policijska uprava osječko-baranjska zadržava pravo da unutar zadanog termina promjeni redoslijed testiranja o čemu će kandidati/kinje biti usmeno obavješteni/e.
 
Kandidati/kinje koji/e ne ispunjavaju uvjete javnog natječaja su pisanim putem obavješteni/e o razlozima neispunjavanja uvjeta javnog natječaja te se ne smatraju kandidatima.
Svi ostali kandidati su pozvani na testiranje prema rasporedu.
 
 
  
PRAVILA TESTIRANJA
 
 1. Po dolasku na provjeru znanja, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje
odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane javnim natječajem kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na javni natječaj za radna mjesta za koje se obavlja testiranje, ne mogu pristupiti testiranju.
 
NAPOMENA: Kandidati/kinje koji dođu nakon zakazanog vremena u zgradu Policijske uprave osječko-baranjske, neće moći pristupiti testiranju.
 
2. Po utvrđivanju identiteta i svojstva kandidata/kinja, kandidati/kinje će biti upućeni u
dvoranu gdje će se održavati testiranje znanja potrebnog za obavljanje poslova radnih mjesta za koja se raspisuje javni natječaj.
 
Molimo ponesite kemijske olovke isključivo plave ili crne boje.
 
 3. Za pisanu provjeru znanja, sposobnosti i vještina, kandidatima/kinjama se dodjeljuje od 0 do 10 bodova. Smatra se da su kandidati/kinje zadovoljili/e na testiranju ako su dobili/e najmanje 5 bodova.
Kandidat/kinja koji ne zadovolji na provedenoj provjeri ne može sudjelovati u daljnjem postupku.
 
4. Za vrijeme provjere znanja i sposobnosti nije dopušteno:
 
- koristiti se bilo kakvom literaturom odnosno bilješkama;
- koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva;
- napuštati prostoriju u kojoj se provjera odvija bez odobrenja osobe koja provodi    
  testiranje;
- razgovarati s ostalim kandidatima/kinjama niti na drugi način remetiti koncentraciju
  kandidata/kinja;
- prepisivati od ostalih kandidata.
 
Ukoliko pojedini kandidat/kinja prekrši pravila iz točke 4. bit će udaljen/a s provjere znanja, a njegov/njezin rezultat Komisija neće priznati niti ocijeniti.
 
5. Na razgovor (intervju) pozvat će se kandidati/kinje koji su ostvarili ukupno najviše  bodova na testiranju i to 10 kandidata za svako radno mjesto, a ukoliko se za radno mjesto traži veči broj izvršitelja, taj će se broj povećati za broj izvršitelja.
 
            Ako je na testiranju zadovoljilo manje od 10 kandidata, na razgovor ce se pozvati svi kandidati koji su zadovoljili na testiranju.
            Svi kandidati koji dijele 10. mjesto nakon provedenog testiranja pozvat će se na interviju.
 
 
Kandidati koji ne ostvare najmanje 5 bodova na pismenom djelu provjere, ne mogu pristupiti intervjuu.
 
 
Komisija će u razgovoru s kandidatima/kinjama utvrditi znanja, sposobnosti i vještine, profesionalne ciljeve i motivaciju za rad, interese te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu.
Rezultati razgovora (intervjua) boduju se na isti način kao i testiranje, tj. svakom pojedinom kandidatu/kinji se dodjeljuje određeni broj bodova od 0 do 10.
 
Razgovori s kandidatima/kinjama će se održavati dana 21.05.2021. godine godine (petak) u prostorijama Policijske uprave osječko-baranjske, Osijek, Trg Lavoslava Ružičke 1.
Kandidati/kinje će o točnom vremenu održavanja razgovora biti obaviješteni/e putem telefona.
 
 
NAPOMENA: Za vrijeme boravka u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj kandidati/kinje su dužni/e poštivati kućni red i postupati prema uputama voditelja/ica testiranja i drugih službenih osoba. U slučaju kršenja kućnog reda i nepridržavanja uputa službenih osoba, kandidati/kinje će biti upozoreni/e na primjeren način, a ako se i dalje nastave neprimjereno ponašati, bit će udaljeni/e s testiranja te će se smatrati da su odustali/e od daljnjeg postupka testiranja.
 
Za vrijeme boravka u zgradi Policijske uprave obvezno je pridržavanje mjera i preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo radi prevencije širenja epidemije COVID-19.
U službenim prostorijama u kojima se održava testiranje potrebno je pridržavanje općih higijenskih mjera i mjera fizičke udaljenosti u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, obvezno nošenje maski za lice u zatvorenom prostoru (ponijeti masku na intervju).
 

Stranica