Policija razotkrila provalnike

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/uhicenik02.jpg

ĐAKOVO/OSIJEK - Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je nekoliko mladića u dobi od 17 i 18 godina iz Đakova počinilo kaznena djela teške krađe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je nekoliko mladića u dobi od 17 i 18 godina iz Đakova počinilo kaznena djela teške krađe. Mladići su tijekom veljače u tri navrata provalili nekoliko kioska u Đakovu te su ukrali cigarete te razna bezalkoholna pića. Provalama je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna. Protiv počinitelja policija podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se i da su 17-godišnjak i 18- godišnjak iz Osijeka počinili kaznena djela teške krađe. Mladići su tijekom veljače provalili u kapelicu u krugu Kliničkog bolničkog centra Osijek i ukrali razni liturgijski inventar te su provalili u knjižnicu i župni ured u Osijeku. Provalama je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna.

Također, provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da 33-godišnji Našičanin počinio nekoliko kaznenih djela teške krađe. Našičanin je tijekom 2013. i 2014. godine provalio u pilanu, obiteljsku kuću i ugostiteljski objekt u Našicama te je ukrao novac, odjeću, posteljinu te razni alat. Provalama je nastala materijalna šteta od više tisuća kuna.



Stranica