Policija razotkrila provalnike

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/uhicenik05.jpg

OSIJEK/ĐAKOVO/NAŠICE/VALPOVO/DONJI MIHOLJAC - Završena su kriminalistička istraživanja.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 37-godišnji Osječanin počinio kazneno djelo teške krađe. Osječanin je tijekom veljače provalio u ugostiteljske objekte na području Osijeka te je ukrao novac, cigarete te razna alkoholna pića. Provalama je nastala ukupna materijalna šteta od više tisuća kuna.

Također, provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 19-godišnjak i 23-godišnjakinja iz Šaga počinili kaznena djela teške krađe. Mladić je tijekom 2011., 2012. i 2013. godine u više navrata provaljivao u obiteljske kuće na području Našica, Đakovštine i Donjeg Miholjca te je ukrao novac i nakit, dok je 23-godišnjakinja provalila u obiteljsku kuću na području Donjeg Miholjca i ukrala nakit. Provalama su pričinili ukupnu materijalnu štetu veću od 150 000 kuna.

Isto tako, provedenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je 19-godišnjak s područja Valpova počinio više kaznenih djela teške krađe. Mladić je tijekom 2013. i 2014. godine provalio u nekoliko obiteljskih kuća, u prostorije lovačkog društva te u bager na području Valpovštine i ukrao električne kablove, akumulatore te razni alat. Provalama je pričinio materijalnu štetu od više tisuća kuna.



Stranica