Policija razotkrila počinitelje više kaznenih djela

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/policija05.jpg

Završeno je kriminalističko istraživanje nad dvije osobe.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 40-godišnji hrvatski državljanin počinio više kaznenih djela teška krađa.

Sredinom travnja provalio je u ugostiteljski objekt u Ulici Kneza Trpimira u Osijeku iz kojega je ukrao novčanik s više od dvije tisuće kuna.

U noći s 18. na 19. travnja 40-godišnjak provalio je i u drugi ugostiteljski objekt u Ulici kneza Trpimira u Osijeku, nakon čega se udaljio ne otuđivši išta.

U periodu od 20. do 23. travnja provalio je u ugostiteljski objekt u Ulici Stjepana Radića u Osijeku, nakon čega se udaljio ne otuđivši išta.

U noći sa 24. na 25. travnja provalio je u ugostiteljski objekt u Ulici Josipa bana Jelačića u Višnjevcu i iz prostora kuhinje ukrao vrećicu novcem u iznosu većem od tisuću kuna.

U noći s 25. na 26. travnja 40-godišnjak je provalio u ugostiteljski objekt u Ulici Stjepana Radića u Višnjevcu. Iz unutrašnjosti objekta otuđio je novčanik s nekoliko stotina kuna i palicu za golf, pričinivši vlasniku štetu u iznosu većem od tisuću kuna.

U noćnim satima između 25. i 26. travnja provalio je u trgovinu u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku iz koje je ukrao više od pet tisuća kuna. Početkom svibnja provalio je i u ugostiteljski objekt u Kapucinskoj ulici u Osijeku, iz kojeg je ukrao više od tisuću kuna pologa.

Sumnja se i da je 24-godišnji hrvatski državljanin počinio kazneno djelo teška krađa. Mladić je u travnju provalio u prodavaonicu u Jagerovoj ulici u Osijeku. Ukrao je elektronički uređaj vrijednosti nekoliko stotina kuna.

Nadležnim državnim odvjetništvima podnosimo posebna izvješća.

Stranica