Policija razotkrila počinitelje kaznenih djela

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/zzGLOBAL/Lisice_02.JPG
Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je maloljetnica počinila kazneno djelo teška krađa. Između srpnja i listopada maloljetnica je provalila u stan u Ulici kralja Tomislava u Belišću i ukrala plinsku bocu i dijelove informatičke opreme, pričinivši vlasniku materijalnu štetu od više stotina kuna.

Sumnja se i da je 24-godišnji hrvatski državljanin počinio više kaznenih djela krađa. Tijekom listopada mladić je u nekoliko navrata iz nekoliko prodavaonica u Osijeku ukrao više od dvadeset komada parfema ukupne vrijednosti više tisuća kuna. Također je iz prodavaonice u Osijeku ukrao više komada šuškavaca, pričinivši materijalnu štetu od nekoliko tisuća kuna. Također je, u studenom, zajedno s 26-godišnjakom u taxi vozilu u Osijeku ukrao novčanik s više stotina kuna.

Završeno je kriminalističko istraživanje nad nekoliko osoba te se sumnja da su 38-godišnji hrvatski državljanin i 36-godišnja hrvatska državljanka tijekom studenog počinili kaznena djela teška krađa. Počinitelji su provalili u obiteljsku kuću u Tenji te se udaljili ne otuđivši ništa. Provalili su i u obiteljsku kuću u Delničkoj ulici u Osijeku, gdje ih je zatekao stanar kuće, nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu, ne otuđivši ništa. Također su provalili i u obiteljsku kuću u Ulici Jovana Gojkovića u Osijeku, iz koje su se udaljili ne otuđivši ništa. Provalili su i u obiteljsku kuću u Kolodvorskoj ulici u Osijeku te se udaljili ne otuđivši ništa. Počinitelji su predani pritvorskom nadzorniku.

Nadležnim državnim odvjetništvima podnosimo posebna izvješća. 


Pisane vijesti