Pokušali ući u Republiku Hrvatsku s krivotvorenim ispravama

Slika /2020/KORONA VIRUS/covid 3.jpg

Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo "Krivotvorenje isprave“ putnicima je odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku

FOTO: Ilustracija

Jučer, 09. travnja, oko 10.20 sati, na cestovni granični prijelaz Erdut doputovao je putnik iz Republike Srbije, 29-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine. Prilikom granične kontrole putnik je policajcima dao na uvid PCR test  izdan od Zavoda za javno zdravlje Republike Srbije. Uvidom u sadržaj PCR testa policijski službenici su utvrdili da je test krivotvoren.
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo "Krivotvorenje isprave“ 29-godišnjaku je odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.

Istog dana oko 14.00 sati na cestovni granični prijelaz Batina doputovali su  putnici iz Republike Srbije, 45-godišnjakinja, 38-godišnjak i 33-godišnjak državljani Republike Srbije i 54-godišnji  državljanin Bosne i Hercegovine. Prilikom granične kontrole putnici su policajcima dali na uvid ugovore o radu koje je izdala tvrtka sa sjedištem u Republici Hrvatskoj. Uvidom u sadržaj Ugovora o radu policijski službenici su utvrdili da su ugovori krivotvoreni.
Zbog sumnje da su počinili kazneno djelo "Krivotvorenje isprave“ putnicima je odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu.
 

Stranica