Pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/policajac_pise_kaznu.jpg

OSIJEK - Na području Policijske uprave osječko – baranjske 19. ožujka od 9 do 12 sati te od 15 do 18 sati provedene su pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila.

Na području Policijske uprave osječko – baranjske 19. ožujka od 9 do 12 sati te od 15 do 18 sati provedene su pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila. Navedena akcija u prometu provedena je u koordinaciji sa policijskim upravama vukovarsko-srijemskom, brodsko-posavskom i  požeško-slavonskom.

U vrijeme provođenja pojačanih mjera u prometu ukupno je utvrđeno 108 prekršaja. Od ukupnog broja prekršaja 80 prekršaja odnosilo se na prekršaje prekoračenja brzine kretanja vozila.

Apsolutno najveća brzina kretanja vozila od 139 kilometara na sat tijekom provođenja akcije evidentirana je na državnoj cesti broj 518, između mjesta Ernestinovo i Laslovo, na dionici ceste izvan naselja gdje je brzina ograničena prometnim pravilom na 90 kilometara na sat, a prekršaj je počinila 33-godišnja vozačica osobnog automobila iz Vinkovaca.



Stranica