Pojačane mjere u prometu tijekom vikenda

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/alkotest02.jpg

OSIJEK - Tijekom proteklog vikenda na području PU osječko-baranjske zbog vožnje u alkoholiziranom stanju isključena su iz prometa 52 vozača.

Tijekom proteklog vikenda na području PU osječko-baranjske zbog vožnje u alkoholiziranom stanju isključena su iz prometa 52 vozača. Najviše vozača isključeno je iz prometa na području Osijeka i to 34, nakon toga na području Valpova sedam, Našica pet, Donjeg Miholjca tri, Đakova dva te po jedan na području Baranje. Pet vozača zadržano je u posebnim prostorijama policije jer su osobite okolnosti upućivale da će nastaviti s činjenjem prekršaja tj. nastaviti s upravljanjem vozilom nakon isključenja iz prometa.

Najveća koncentracija alkohola u organizmu vozača od 3,02 promila utvrđena je kod 43-godišnjeg Osječanina. Osječanin je zatečen kako upravlja osobnim automobilom 15. siječnja oko 6 sati u Kirovoj ulici u Osijeku. Obzirom da je postojala bojazan da će nastaviti vožnju smješten je u posebne prostorije do otrežnjenja. Do sada je evidentiran zbog šest prekršaja iz područja prometa od čega mu je ovo prvi prekršaj upravljanja u alkoholiziranom stanju.



Stranica