Pojačane mjere Postaje prometne policije Osijek

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/policajac_autocesta01.jpg

OSIJEK - Postaja prometne policije Osijek će ovaj tjedan provoditi pojačane mjere utvrđivanja prekršaja u cilju zaštite pješaka u prometu, utvrđivat će prekoračenje brzine kretanja vozila te vršiti pojačan nadzor korištenja sigurnosnog pojasa vozača i putnika kao i nepropisnog korištenja mobilnih uređaja.

Postaja prometne policije Osijek će ovaj tjedan provoditi pojačane mjere utvrđivanja prekršaja u cilju zaštite pješaka u prometu. Također će utvrđivati prekoračenje brzine kretanja vozila te će vršiti pojačan nadzor korištenja sigurnosnog pojasa vozača i putnika kao i nepropisnog korištenja mobilnih uređaja.

Pozivamo sve sudionike u prometu na strpljenje i oprez obzirom na eventualne prometne gužve koje se očekuju i ovaj tjedan, a posebice u petak i subotu.  Policijski službenici upravljat će prometom na onim najprometnijim mjestima u Gradu Osijeku, dakle na većim križanjima , kružnim tokovima te prilaznim cestama koje vode prema trgovačkim centrima kao i ostalim mjestima gdje se ukaže potreba.



Stranica