Počinili prekršaje u prometu

Slika /MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/auto_policija04.jpg
Jučer, 29. listopada na području PU osječko – baranjske policijski su službenici u prometu zatekli pet vozača osobnih automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.
 
Najveću prisutnost alkohola evidentirali su u 2 sata u Koški, kada su zaustavili 20-godišnjeg hrvatskog državljanina, koji je upravljao vozilom uz prisutnost alkohola u krvi od 1,47 promila.
 
Na Đakovačkoj obilaznici u 00,20 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, a, 50-godišnji hrvatski državljanin, vozač osobnog automobila, imao je alkohola u krvi od 1,11 promila. Vozač je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.
 
U 23,10 sati u Belom Manastiru policijski službenici zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 20-godišnji hrvatski državljanin. Kod vozača su pronašli biljnu materiju nalik na drogu „marihuana“. Vozač je odbio ispitivanje prisutnosti droga u organizmu te je, sukladno članku 137. Prekršajnog zakona, smješten u posebnu prostoriju. 


Pisane vijesti