Otkriveni provalnici

Slika MUP-ILUSTRACIJE-NOVA GALERIJA/provalnik01.jpg

OSIJEK - Provedenim kriminalističkim istraživanjima osnovano se sumnja da su 36-godišnjak iz Tvrđavice, 38-godišnjak iz Vardarca, 24-godišnjak i 18-godišnjak iz Valpova počinili 14 kaznenih djela teške krađe te 5 kaznenih djela krađe na štetu više pravnih i fizičkih osoba.

Provedenim kriminalističkim istraživanjima osnovano se sumnja da su 36-godišnjak iz Tvrđavice, 38-godišnjak iz Vardarca, 24-godišnjak i 18-godišnjak iz Valpova počinili 14 kaznenih djela teške krađe te 5 kaznenih djela krađe na štetu više pravnih i fizičkih osoba.

Naime, muškarci su tijekom 2011. godine provaljivali i krali na području Valpova, Belog Manastira, Čepina, Osijeka i Đakova. Provaljivali su u trafostanice, trgovine, tvrtke, vikendice i ambulante. Krali su s mrtvačnica i s groblja.

Iz objekata su krali sekundarne sirovine, predmete koji sadrže bakar kao što su bakrene rine, bakreni oluci, ukrasne lampe, hranu, piće cigarete, akumulatore, električne kabele, žice, dijelove transformatora te razni električni alat.

Krađama su pričinili materijalnu štetu od oko 400 tisuća kuna. Policija podnosi kaznene prijave.



Stranica