Otkriven kradljivac građevinskog materijala

Slika /2020/Policijski auto, logo, rotirka/20200521_093542.jpg

Utvrđena je osnovana sumnja da je 31-godišnjak sredinom prošlog mjeseca ukrao građevinski materijal s gradilišta obiteljske kuće 39-godišnjaka iz Osijeka

FOTO: Ilustracija

​Jučer, temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku izvršena je pretraga doma i drugih prostorija te vozila kojima se koristi 31-godišnjak.

Prilikom pretrage kod 31-godišnjaka su pronađena četiri pakovanja bužir crijeva, tri bušilice, više komada kompleta električnih utičnica, kosilica marke "Stihl", plinska boca s brenerom, podna slavina i električni kabl, dok su pretragom vozila pronađene četiri euro palete, tri građevinska metra, čekić i privjesak s četiri ključa.

Naime, utvrđena je osnovana sumnja da je 31-godišnjak sredinom prošlog mjeseca ukrao građevinski materijal s gradilišta obiteljske kuće 39-godišnjaka iz Osijeka.

Dio pronađenih predmeta koje je 31-godišnjak ukrao s gradilišta vraćeni su 39-godišnjem vlasniku.

Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnovana sumnja da je 31-godišnjak počinio kazneno djelo „Krađa“ te protiv njega slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Stranica