#ostanimoodgovorni – sigurno u prometu

  • Slika /2020/1PREVENCIJA/Sigurno u prometu/alkohol u krvi krv na cesti.png
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Cilj preventivne aktivnosti je ukazati na problem sudjelovanja u prometu nakon konzumiranja alkoholnih pića i mogućih tragičnih posljedica

FOTO:PU osječko-baranjska

Proteklog produženog vikenda sukladno preventivnom projektu „Sigurnost u cestovnom prometu“, komponenti „Blagdani bez alkohola“, na području Policijske uprave osječko-baranjske u suradnji s Policijskom postajom Našice i Policijskom postajom Đakovo, policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave osječko-baranjske službenici nastavili su s provođenjem preventivnih aktivnosti tijekom pojačanog nadzora vozača i drugih sudionika u prometu.

Tijekom kontrole prometa dijelili su edukativni letak s uputama i savjetima vozačima i drugim sudionicima u prometu na potrebu odgovornog i savjesnog ponašanja u svim životnim situacijama, osobito u prometu. Cilj preventivne aktivnosti je ukazati na problem sudjelovanja u prometu nakon konzumiranja alkoholnih pića i mogućih tragičnih posljedica.

Slijedom navedenog ponovno pozivamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju i drugih prometnih propisa, jer prevelikim pouzdavanjem u svoje vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila, tragedija se može dogoditi u trenu i obilježiti vas ili nekoga drugog za cijeli život. 

Preventivne aktivnosti nadzora vozača i drugih sudionika u prometu na području Policijske uprave osječko-baranjske nastavit će se tijekom mjeseca srpnja 2020.  
 

Stranica