Ostali događaji u prometu

Slika /alkohol.jpg

Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,51 grama po kilogramu   

Jučer, 12. veljače, na području Policijske uprave osječko-baranjske u prometu zaustavljena su četiri vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 23,15 sati, u Josipovcu, kada je u nadzoru prometa zaustavljen vozač osobnog automobila 48-godišnji hrvatski državljanin iz Josipovca.
Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 2,51 grama po kilogramu te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

Za navedeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna do 20 000 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.
 
U 4,02 sati u Osijeku, u Frankopanskoj ulici, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila 50-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Vozač je  upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.

U 22,00 sati u Osijeku, na raskrižju ulice kralja Petra Svačića i Ljubljanske ulice, u nadzoru prometa zaustavljen je 44-godišnji hrvatski državljanin iz Osijeka. Vozaču je utvrđena prisutnost alkohola u krvi od 1,06 grama po kilogramu te je uhićen sukladno Prekršajnom zakonu.
 

Stranica