Održan sastanak Vijeća za prevenciju kriminaliteta Osječko – baranjske županije

  • Slika /2019/1PREVENCIJA/VIJECEOS/IMG_8827.JPG
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
Danas, 28. ožujka, u prostorijama Osječko – baranjske županije održan je sastanak Vijeća za prevenciju kriminaliteta Osječko – baranjske županije. Kao član Vijeća, odnosno, predstavnik PU osječko – baranjske, sudjelovao policijski službenik Ivan Pakšić.
 
Na sastanku razmotrena je aktualna problematika u županiji.
 
Predstavnik policijske uprave iznio je podatke o stanju sigurnosti u županiji, s posebnim osvrtom na pojačanje preventivnih napora u poboljšanju sigurnosti u cestovnom prometu.
 
Vijeće za prevenciju jednoglasno je prihvatilo izviješće policijske uprave te donijelo zaključak da je stanje sigurnosti na zadovoljavajućoj razini.
 
Članovi vijeća iskazali su interes i jednoglasnu podršku za intenziviranje preventivnih aktivnosti, koje će za cilj imati smanjenje broja kaznenih djela i prekršaja.
 
Izaslanik predsjednika Vijeća za prevenciju izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim radom Vijeća te je podržao izvješće o stanju sigurnosti. Isto tako, u potpunosti podržava daljnje napore u preventivnom radu te je naglasio neizostavnu ulogu svih članova Vijeća u unaprjeđivanju sveukupnog osjećaja sigurnosti svih građana Osječko – baranjske županije.
 
 

Stranica