Obavijest kandidatima o održavanju razgovora (intervjua) - oglas od 05.06.2019. godine

Slika /11NOVAGALERIJA/zastave.jpg

Razgovor s kandidatima održat će se 29. i 30. kolovoza 2019. godine.

     Komisija za provedbu oglasa za prijam namještenika u radni odnos na neodređeno vrijeme i na određeno vrijeme u Policijsku upravu osječko - baranjsku, objavljenog dana 05.06.2019. godine na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i na web stranici Policijske uprave osječko-baranjske sukladno članku 4. Kolektivnog ugovora za državne službenike i namještenike (Narodne novine, broj 112/17, 12/18 i 2/19)  provodi postupak odabira kandidata za prijam namještenika u radni odnos na neodređeno vrijeme i na određeno vrijeme.
 
     Razgovor s kandidatima za prijam namještenika u radni odnos, koji ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa, održat će se 29.08.2019. i  30.08.2019. godine (četvrtak i petak) s početkom u 09,00 sati u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj, Trg Lavoslava Ružičke 1, Osijek.
 
     O vremenu i mjestu održavanja razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni i telefonskim putem.
 
     Kandidati su obvezni po dolasku na razgovor kod sebe imati osobni identifikacijski dokument sa slikom. Komisija će u razgovoru s kandidatima utvrditi osobnu prezentaciju i vještine komuniciranja, vještine interpersonalnih odnosa, motivaciju i osobne ciljeve kandidata. 
 
     Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje 20 bodova. Smatra se da je kandidat koji nije pristupio razgovoru (intervjuu), povukao prijavu na oglas i više se ne smatra kandidatom za prijam namještenika u radni odnos.
 

Stranica