Na Osječkom sajmu antikviteta promovirani preventivni projekti Policijske uprave osječko-baranjske

  • Slika /2022/1PREVENCIJA/Sajam antikviteta 2/sajam09.3.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Početkom nove školske godine roditeljima i njihovim mališanima prenijeta je poruka o sigurnom i propisnom ponašanju djece i odraslih u prometu

FOTO:PU osječko-baranjska

Tijekom prijepodneva, u subotu 3. rujna, u Osijeku, u Parku kralja Držislava održano je tradicionalno okupljanje građana Grada Osijeka na Osječkom sajmu antikviteta.

Na Sajmu su sudjelovali policijski službenici za prevenciju Policijske uprave osječko-baranjske predstavljajući  lokalne i nacionalne preventivne projekte kojom prilikom su  građani na policijskom štandu mogli dobiti edukativno-informativne materijale i odgovore na pitanja vezana uz preventivne projekte.

Početak je nove školske godine pa je roditeljima i njihovim mališanima prenijeta poruka o sigurnom i propisnom ponašanju djece i odraslih u prometu.

Također su roditelji i djeca upoznati da će policijski službenici za prevenciju Policijske uprave osječko-baranjske u osnovnim školama provoditi lokalni preventivni projekt Sigurnost u cestovnom prometu u okviru kojeg će se učenici 1. razreda i njihovi roditelji educirati o sigurnom i pravilnom sudjelovanju u prometu.

Poruka je POŠTUJMO NAŠE ZNAKOVE I ZAŠTITIMO DJECU U PROMETU!

Stranica