Japanski konzul posjetio Policijsku upravu osječko-baranjsku

  • Slika /2023/Japanski konzul/Slika 2.jpg
  • Slika
  • Slika

Predstavnici policijske uprave i japanskog veleposlanstva izrazili su zadovoljstvo susretom i dogovorili nastavak odlične suradnje

FOTO: PU osječko-baranjska 

Načelnik Policijske uprave osječko-baranjske Ladislav Bece danas je ugostio konzula i policijskog časnika za vezu u Veleposlanstvu Japana Shungo Maeda. Posjet je upriličen kako bi se nastavila uspješna suradnju s hrvatskom policijom. Uz načelnika, srdačnu dobrodošlicu zaželjela mu je i načelnica Sektora za granicu Dubravka Vilhelm.
 
Načelnik policijske uprave upoznao je konzula sa stanjem sigurnosti na području Osječko-baranjske županije te je istaknuo da policija poduzima brojne aktivnosti kako bi sigurnost bila na visokoj razini. 
 
Japanski konzul je s načelnicom Vilhelm posjetio Granični prijelaz Batina, gdje ih je dočekao načelnik Postaje granične policije Beli Manastir, Dubravko Pandurić. Policijski časnik za vezu upoznao se s načinom funkcioniranja granice nakon ulaska Hrvatske u schengenski prostor.
 
Predstavnici policijske uprave i japanskog veleposlanstva izrazili su zadovoljstvo susretom i dogovorili nastavak odlične suradnje.

Stranica