Hrvatski olimpijski dan u Valpovu!

  • Slika /2022/1PREVENCIJA/Valpovo olimpijski dan/val3.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U ovome događanju sudjelovali su policijski službenici za prevenciju, Ureda načelnika Policijske uprave osječko-baranjske koji su prezentirali policijske preventivne projekte

FOTO: PU osječko-baranjska

U srijedu, 7. rujna u Valpovu na Trgu Kralja Tomislava, u  organizaciji Zajednice športskih udruga grada Valpova obilježen je Hrvatski olimpijski dan.

Naime, na ovome događanju predstavili su se sportski klubovi s ciljem promicanja bavljenja sportom na način da su prikazali aktivnosti svojih klubova. Aktivno su svoj rad prikazali Odbojkaški klub Valpovka, Rukometni klub Valpovka, Solno teniski klub Dvorac Valpovo, Gimnastičarsko društvo Hrvatski sokol Valpovo, Streljački klub Valpovo, Košarkaški klub Valpovo i Karate klub Valpovo.

Događanje je posjetila delegacija “ACES Europe (Bruxeles)“, a posjet se odnosi na kandidaturu Osječko-baranjske županije za Europsku regiju sporta za 2023. godinu.

U ovome događanju sudjelovali su policijski službenici za prevenciju, Ureda načelnika Policijske uprave osječko-baranjske koji su ovom prilikom prezentirali policijske preventivne projekte „Zdrav za 5“ koji primarno govori o prevenciji zlouporabe sredstava ovisnosti i promovira zdrave životne stilove i bavljenje sportom, kao i preventivni projekt „Budi navijač, a ne razbijač“ koji govori o navijanju na  sportskim natjecanjima bez vrijeđanja, nasilja, uništavanja imovine i govora mržnje.
 

Stranica