Građanin pronašao doboš za strojnicu

Slika /2020/ORUŽJE/20200421_121621.jpg

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92  

FOTO: Ilustracija

Jučer, 15. studenoga, oko 13 sati, u šumskom predjelu u blizini mjesta Habjanovci, građanin je pronašao spremnik za strojnicu naoružan s jednim streljivom.

Policijsku službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave osječko-baranjske spremnik sa streljivom je na siguran način izuzeo s mjesta pronalaska.

Podsjećamo građane da akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.

Pozivamo građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.
 

Stranica