Građani pronašli streljivo i pušku

Slika /2020/ORUŽJE/letak_front.png

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92

FOTO: Ilustracija

Jučer, 8. travnja, oko 12 sati, u poljskom predjelu u blizini Antunovca, 52-godišnji hrvatski državljanin je pronašao dva spremnika za automatsku pušku sa streljivom.

Policijski službenici Policijske postaje Čepin spremnike i streljivo su izuzeli na siguran način s mjesta pronalaska.

Istoga dana, oko 14,50 sati, u mjestu Laslovo, prilikom izvođenja radova na kanalizacijskoj mreži, 72-godišnji hrvatski državljanin je pronašao pušku marke „Crvena zastava M-48“ i 39 komada streljiva kalibra 7,9 milimetara.

Pronađenu pušku i streljivo, policijski službenici Policijske postaje Čepin su na siguran način izuzeli s mjesta pronalaska.

Akcija „Manje oružja, manje tragedija – Izbacimo uljeza“ još traje.

Pozivamo građane, koji još u svojim domovima čuvaju ili skrivaju oružje ili eksplozivna sredstva, da ga bez straha od sankcija prijave policiji. Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje, kako ne bi došlo do njihovog aktiviranja. O namjeri predaje obavijeste nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način.
Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i putem besplatne telefonske linije 0800 88 92.
 

Stranica