Građani predlažu lokacije za nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu

Slika /2024/Promet/roadpol.jpg

Pozivamo građane da se uključe u provođenje akcije prijedlozima lokacija na kojima bi željeli nadzor sudionika u prometu na kojima će se provodi alkotestiranje i testiranje na droge, a na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske

FOTO: Ilustracija

24-satni nadzor alkohola i droga u cestovnom prometu
Temeljem ROADPOL-ovog Plana aktivnosti, u razdoblju od 17. do 23. lipnja 2024. godine sukladno smjernicama ROADPOL-a na području Republike Hrvatske, a tako i  Osječko-baranjske županije, policijski službenici provesti će pojačani nadzor sudionika u prometu pod utjecajem alkohola i droga.
 
Osim navedenog na području PU osječko-baranjske će se 21. lipnja provesti pojačani 24-satni nadzor sudionika u cestovnom prometu pod utjecajem alkohola i droga.
 
U cilju što bolje suradnje, pozivamo građane da se uključe u provođenje navedene akcije na način da predlože lokacije na kojima bi željeli da se nadziru sudionici u prometu, provodi alkotestiranje i testiranje na droge na područjima svojih policijskih postaja.
 
Također, ovom prilikom pozivamo i medije da se uključe u provođenje navedene akcije na način da istu medijski poprate sa određenih lokacija na kojima će se provoditi nadzor.
 
Pozivamo građane da do 11. lipnja svoje prijedloge o lokacijama nadzora tijekom provođenja akcije dostave na adrese e-pošte:
 
- za područje PPRP Osijek - pprp.osijek@mup.hr
- za područje PP Beli Manastir - pp.beli.manastir@mup.hr
- za područje PP Đakovo - pp.djakovo@mup.hr
- za područje PP Našica - pp.nasice@mup.hr
- za područje PP Belišća - pp.belisce@mup.hr
- za područje PP D.Miholjac - pp.donji.miholjac@mup.hr

Stranica