Događaji u prometu

Slika /2022/Ilustracije nove/Policija3.jpg

Tijekom protekla 24 sata šest prometnih nesreća

FOTO: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede dok je u pet prometnih nesreća nastala materijalna šteta.
 
Tri prometne nesreće evidentirane su na području PP Našice, dvije na području PPRP Osijek te jedna na području PP Beli Manastir.
 
U nadzoru prometa zatečena 12 alkoholiziranih vozača
Na području PU osječko-baranjske od 12. do 14. travnja evidentirano je 12 vozača (sedam vozača osobnih automobila, četiri vozača bicikala i jedan vozač električnog romobila) koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
Upravljao biciklom s 2,86 promila
Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 15,35 sati u Belišću, kada je u nadzoru prometa zatečen 58-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 2,86 promila alkohola u krvi.
 
Osim alkohola evidentirana još 194 prekršaja
U navedenom razdoblju osim alkohola evidentirana su još 194 prekršaja od kojih je 104 prekršaja prekoračenja brzine, 18 nekorištenja sigurnosnog pojasa, devet nepropisnog korištenja mobitela, jedan prekršaj upravljanja prije stjecanja prava, dva upravljanja pod zabranom, jedan upravljanja neregistriranim vozilom te 59 ostalih prekršaja. 

Stranica