Događaji u prometu

Slika /2022/Ilustracije nove/Policija3.jpg

Tijekom protekla 24 sata deset prometnih nesreća

FOTO: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća. U dvije prometne nesreće dvije osobe su zadobile lake tjelesne ozljede dok je u osam prometnih nesreća nastala materijalna šteta.
 
Pet prometnih nesreća dogodile su se na području PPRP Osijek po dvije na području PP Đakovo i PP Našica te jedna na području PP Belišće.
 
U prometu zatečena dva alkoholizirana vozača
Na području PU osječko-baranjske jučer su evidentirana dva vozača (jedan osobnog automobila i jedan bicikla), koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
Izmjena prometne signalizacije u središtu grada
Obavještavamo građane da je jučer ukinuta privremena prometna regulacija kroz centar Osijeka te da je ponovno na snazi stara prometna regulacija, i to tako da je prometovanje vozila Šetalištem Petra Preradovića ponovno dozvoljeno samo iz smjera zapada u smjeru istoka, odnosno iz Šamačke ulice prema ulici Vjekoslava Hengla.
 
Također, promet Vukovarskom ulicom od raskrižja sa Zagrebačkom ulicom do ulice Alojzija Stepinca odvija se u dvije kolničke trake u oba smjera.
 
Promet Europskom avenijom od raskrižja s ulicom Alojzija Stepinca do raskrižja s Ulicom Stjepana Radića odvija se južnom kolničkom trakom u oba smjera.
 
Promet u ulici Lorenza Jagera ponovno se odvija samo u jednom smjeru, od juga prema sjeveru, odnosno od Ulice Hrvatske Republike prema Kapucinskoj.
 
Skrećemo pozornost građanima da kretanje vozilima navedenim ulicama prilagode novoj prometnoj regulaciji, odnosno da se vrate na staro te da kretanjem vozilima poštuju postavljenu prometnu signalizaciju, a sve u cilju prevencije prometnih nesreće i prekršaja.

Stranica