Događaji u prometu

Slika /2022/Ilustracije nove/Policija3.jpg

Tijekom protekla 24 sata devet prometnih nesreća

FOTO: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je devet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila je lake tjelesne ozljede dok je u osam prometnih nesreća nastala materijalna šteta.
 
Četiri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek, po dvije na području PP Beli Manastir i PP Našice te jedna na području PP Donji Miholjac.
 
Evidentirana četiri alkoholizirana vozača
Na području PU osječko-baranjske jučer su evidentirana četiri vozača (dva osobnih automobila i dva bicikala) koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
Upravljao biciklom s 1,62 promila
Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 12,30 sati u Markovcu Našičkom kada je u nadzoru prometa zatečen 41-godišnji biciklist. Obavljenim alkotestiranjem evidentirana mu je prisutnost od 1,62 promila alkohola u krvi.
 
Vikend akcija prometne policije
Na području cijele policijske uprave tijekom vikenda provesti će se pojačane mjere usmjerene na utvrđivanje prisutnosti alkohola u krvi i droga u organizmu vozača kao i drugih prekršaja koji su u uzročno-posljedičnoj vezi nastanka prometnih nesreća.

Stranica