Događaji u prometu

Slika /2022/Ilustracije nove/Policija3.jpg

Na području PPRP Osijek  dogodile su se četiri prometne nesreće, u Belom Manastiru dvije i u  Đakovu jedna prometna nesreća

FOTO: ilustracija

Tijekom protekla 24 sata sedam prometnih nesreća
U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je sedam prometnih nesreća, gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena, a u šest prometnih nesreća nastala je materijalna šteta.

Na području PPRP Osijek  dogodile su se četiri prometne nesreće, u Belom Manastiru dvije i u  Đakovu jedna prometna nesreća.
 
Upravljao automobilom s 1,37
U nadzoru jučer su prometa zaustavljena tri vozača osobnog automobila i dva biciklista koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
Najveća prisutnost alkohola evidentirana je u 23,40 sati u Našicama, kada je zaustavljena 23-godišnjakinja iz Murvica kojoj je evidentirana koncentracija alkohola u krvi od 1,37 promila.

Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 1.320 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 boda.
 
Alkoholiziranog biciklistu udario auto
U Zmajevcu u 18,40 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, a kod 43-godišnjaka iz Zmajevca, koji je upravljao biciklom i uslijed nepropisnog uključivanja u promet došlo je do udara osobnog automobila u bicikl.

Biciklistu je evidentirana koncentracija alkohola u krvi od 1,50 promila.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 320 eura.

Stranica