Događaji u prometu

Slika /2022/Ilustracije nove/A11bljeskalica.jpg

U 24 sata četiri prometne nesreće  

FOTO: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirane su četiri prometne nesreće gdje je u jednoj prometnoj nesreći jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede dok je u ostale tri prometne nesreće nastala materijalna šteta.

Tri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek i jedna na području Našica.
 
Na području PU osječko-baranjske jučer u nadzoru prometa zatečena su tri vozača (jedan osobnog automobila i dva bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
Upravljao biciklom s 1,28 promila

Najveća prisutnost alkohola utvrđena je u 19,30 sati u Novom Čemincu, kada je u nadzoru prometa zatečen 38-godišnjak iz Jagodnjaka koji je upravljao biciklom te mu je utvrđena prisutnost od 1,28 promila alkohola u krvi.
 
Upravljao autom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta

U 16,45 sati u Satnici Đakovačkoj, u nadzoru prometa zatečen je 39-godišnjak iz Satnice Đakovačke, koji je upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta zbog prikupljenih 12 bodova.

Vozač je uhićen te mu je privremeno oduzeto vozilo sa kojim je upravljao do donošenja odluke o prekršaju.
 
Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 2.650 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci.
 

Stranica