Događaji u prometu

Slika /2022/Ilustracije nove/Policija3.jpg

Na području PPRP Osijeka i Belog Manastira dogodile su se po dvije prometne nesreće, a na području Đakova i Našica po jedna prometna nesreća

FOTO:ilustracija

Tijekom protekla 24 sata šest prometnih nesreća

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je  šest prometnih nesreća, gdje su u dvije prometne nesreće dvije osobe zadobila lake tjelesne ozlijede, a jedna osoba teške tjelesne ozlijede, a četiri su za posljedicu imale materijalnu štetu.

Na području PPRP Osijeka i Belog Manastira dogodile su se po dvije prometne nesreće, a na području Đakova i Našica po jedna prometna nesreća.
 
Upravljao vozilom s 1,42 promila

Jučer je na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirano 3 vozača osobnog automobila i 1 vozač bicikla koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
Najveća prisutnost alkohola evidentirana je oko 1 sat u Osijeku, u Ulici Cara Hadrijana, kada je u nadzoru prometa zaustavljen osobni automobil s kojim je upravljao 38-godišnjak iz Kozarca. Vozaču je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,42 promila te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.
 
Za počinjeni prekršaj predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 1.990 eura, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 4 negativna boda.
 

Stranica